Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stockholm Norrköping HBK
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


29e minuut.
Wetterstrand is nu in balbezit. Wetterstrand passt de bal in één keer door. Malm rent richting de bal. Westerberg onderschept slim de pass. Westerberg draait met de bal, schiet en ... De Geer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stockholm Norrköping 51%, HBK 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stockholm Norrköping - HBK 0:0

65e minuut.
Fuchs rent richting de bal. af Ugglas verovert de bal door een tackle van achteren. af Ugglas passt de bal met de wreef. Westerberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerberg schiet op doel. De Geer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malm rent richting de bal. Westerberg verovert de bal door een tackle van achteren. Westerberg haalt uit met een fantastische trap. De Geer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Fuchs met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Persbrink met een snelle inworp. af Ugglas bereikt de bal nog maar net als eerste. af Ugglas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stockholm Norrköping - HBK 1:0

76e minuut.
Roaldsson geeft een hoge lob. Harrius bereikt de bal nog maar net als eerste. Espensson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espensson krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ivarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rosin rent richting de bal. Rosin passt de bal in één keer door. Espensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Espensson draait met de bal, schiet en ... Korsberg bokst de bal weg. Paal!

80e minuut.
af Ugglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerberg rent richting de bal. Klungelig pakt af Ugglas de bal. af Ugglas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Malm geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Östergren met een snelle inworp. af Ugglas bereikt de bal nog maar net als eerste. af Ugglas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Von Scheele is nu in balbezit. Fuchs verovert de bal door een tackle van achteren. Fuchs probeert naar een medespeler te passen. Espensson is nu in balbezit. Espensson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stockholm Norrköping 45%, HBK 55%.
FC Stockholm Norrköping - HBK 1:0
HBK