Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona 112 kazem
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten average
average Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nordström bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarström onderschept slim de pass. Klarström schiet op doel. Swing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carlgren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona 112 - kazem 1:0

5e minuut.
Ydstrand passt de bal zonder na te denken. Daar is Bennysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krantz is nu in balbezit. Bennysson verovert de bal door een tackle van achteren. Bennysson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Krantz rent richting de bal. Ydstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Krantz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ydstrand raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ydstrand kan niet meer verder spelen. Frithiofsson komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Bornäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mjällby rent richting de bal. Bennysson rent richting de bal. Bennysson schiet op doel. Menton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Krantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mjällby rent richting de bal. Mjällby probeert naar een medespeler te passen. Bennysson is nu in balbezit. Bennysson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Hermansson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pontare de bal. Nordström rent richting de bal. Hermansson onderschept slim de pass. Hermansson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pontare geeft een hoge lob. Inworp. Rehn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bornäs de bal. Bornäs schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona 112 - kazem 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona 112 62%, kazem 38%.
barcelona 112 - kazem 2:0

65e minuut.
Sunesson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hermansson met een snelle inworp. Klungelig pakt Bornäs de bal. Bornäs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona 112 - kazem 3:0

83e minuut.
Pontare rent richting de bal. Rehn probeert naar een medespeler te passen. Rausmark probeert naar een medespeler te passen. Bennysson is nu in balbezit. Bennysson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona 112 58%, kazem 42%.
barcelona 112 - kazem 3:0