Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saam fejcjhzagsdjmvg
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten matig
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kosterfjord rent richting de bal. Kosterfjord met een sublieme pass. Klungelig pakt Lundell de bal. Lundell draait met de bal, schiet en ... Hedman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Astvald is nu in balbezit. Astvald geeft een lange en hoge pass. Sandlin is nu in balbezit. Forsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Forsberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rask bereikt de bal nog maar net als eerste. Rask met een sublieme pass. Bastiansson rent richting de bal. Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. Münster draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Saam - fejcjhzagsdjmvg 0:1

24e minuut.
Forsberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lundell de bal. Lagerskiöld bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundell verovert de bal door een tackle van achteren. Lundell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bastiansson speelt de bal door. Forsberg speelt de bal door. Sandlin probeert naar een medespeler te passen. Lundell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundell haalt uit met een fantastische trap. Troell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Lewenhaupt geeft een hoge lob. Inworp. Rask met de inworp. Daar is Münster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Münster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saam - fejcjhzagsdjmvg 0:2

35e minuut.
Sandlin geeft de bal voor. Inworp. Kosterfjord met een snelle inworp. Astvald rent richting de bal. Astvald geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Saam - fejcjhzagsdjmvg 1:2

40e minuut.
Lewenhaupt geeft een lange en hoge pass. Reinfeldt kopt de bal weg. Daar is Lewenhaupt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. Münster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saam 44%, fejcjhzagsdjmvg 56%.
Saam - fejcjhzagsdjmvg 1:2

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Kosterfjord de bal onder controle te krijgen. Sandlin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Münster de bal. Astvald is nu in balbezit. Astvald geeft de bal voor. Troell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Christersson passt de bal in één keer door. Lagerskiöld is nu in balbezit. Lagerskiöld geeft een lange en hoge pass. Elliotsson is nu in balbezit. Elliotsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saam 40%, fejcjhzagsdjmvg 60%.
Saam - fejcjhzagsdjmvg 1:2