Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سوريا الاسد viggo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Lind geeft de bal voor. Zebulonsson kan de bal niet met de borst controleren. Zebulonsson probeert naar een medespeler te passen. Tunros rent richting de bal. Tunros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Augustsson rent richting de bal. Bergwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergwall probeert naar een medespeler te passen. Silverstolpe rent richting de bal. Silverstolpe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Matson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agebäck komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Bergwall rent richting de bal. Bergwall passt de bal in één keer door. Augustsson controleert de bal met de borst. Silverstolpe is nu in balbezit. Silverstolpe haalt uit met een fantastische trap. Cronander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bergwall is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Augustsson. Bergwall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bergwall zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Silverstolpe rent richting de bal. Silverstolpe draait met de bal, schiet en ... Cronander werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Milles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Book komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Bergwall rent richting de bal. Pontare bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergwall schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bergwall krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سوريا الاسد 52%, viggo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
سوريا الاسد - viggo 0:0

46e minuut.
Tunros probeert naar een medespeler te passen. Hedlund is nu in balbezit. Simonson maakt een afschuwelijke overtreding. Simonson krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Nauthe met de inworp. Tunros rent richting de bal. Book is nu in balbezit. Tunros rent richting de bal. Tunros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ossiansson met een harde bal richting middenveld. Skog bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agebäck krijgt een gele kaart. Skog roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Skog kan niet meer verder spelen. Penser komt het veld opgelopen. Augustsson met een snel genomen vrije trap. Kratz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Book de bal onder controle te krijgen. Von Brömsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Brömsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Book kopt de bal weg. Augustsson probeert de bal met de borst te controleren. Bergwall verovert de bal door een tackle van achteren. Bergwall draait met de bal, schiet en ... Cronander probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Penser geeft een hoge lob. Inworp. Pallo met de inworp. Bergwall rent richting de bal. Bergwall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سوريا الاسد 42%, viggo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
سوريا الاسد - viggo 0:0