Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saam dsad
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Östman geeft een lange en hoge pass. Christersson is nu in balbezit. Christersson passt de bal in één keer door. Rönnland rent richting de bal. Rönnland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bastiansson speelt de bal door. Wegerup is nu in balbezit. Dageby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dageby krijgt een gele kaart. Wegerup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hagen met een snel genomen vrije trap. Beskow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mohlin is nu in balbezit. Forsberg onderschept slim de pass. Forsberg speelt de bal door. Lundell rent richting de bal. Lundell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lundell rent richting de bal. Forsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundell is nu in balbezit. Lundell haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sturesson de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saam 43%, dsad 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saam - dsad 0:0

80e minuut.
Lundblad kan de bal niet met de borst controleren. Lundblad speelt de bal door. Lundell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saam - dsad 1:0

89e minuut.
Östman rent richting de bal. Kosterfjord verovert de bal door een tackle van achteren. Kosterfjord probeert naar een medespeler te passen. Lundell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundell haalt uit met een fantastische trap. Kratz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saam 51%, dsad 49%.
Saam - dsad 1:0