Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Koeln fejcjhzagsdjmvg
xxx Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 17.7
redelijk Schieten matig
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pajčin passt de bal in één keer door. Yurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin rent richting de bal. Yurtçu is nu in balbezit. Yurtçu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 1:0

2e minuut.
Münster heeft problemen om de bal te vangen. Pajčin verovert de bal door een tackle van achteren. Yurtçu rent richting de bal. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Alstander passt de bal met de wreef. Widarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin verovert de bal door een tackle van achteren. Yurtçu is nu in balbezit. Yurtçu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Speth geeft een hoge lob. Lagerskiöld rent richting de bal. Pajčin verovert de bal door een tackle van achteren. Yurtçu is nu in balbezit. Yurtçu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 2:0

12e minuut.
Maradona-Lmaghrib met de inworp. Daar is Yurtçu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurtçu geeft een hoge lob. Devisch is nu in balbezit. Devisch schiet op doel. Troell bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Devisch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pajčin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pajčin rent richting de bal. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 3:0

14e minuut.
Pajčin verovert de bal door een tackle van achteren. Yurtçu is nu in balbezit. Pajčin rent richting de bal. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 4:0

23e minuut.
Pajčin passt de bal met de wreef. Devisch is nu in balbezit. Devisch passt de bal in één keer door. Yurtçu rent richting de bal. Yurtçu schiet op doel. Troell bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Reinfeldt rent richting de bal. Yurtçu onderschept slim de pass. Yurtçu speelt de bal door. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sandlin verovert de bal door een tackle van achteren. Sandlin probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Speth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maradona-Lmaghrib geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Alstander probeert de bal aan de voet te houden. Münster rent richting de bal. Münster passt de bal zonder na te denken. Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Sandlin passt de bal zonder na te denken. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander passt de bal zonder na te denken. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pajčin onderschept slim de pass. Yurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtçu speelt de bal door. Pajčin rent richting de bal. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Koeln 21%, fejcjhzagsdjmvg 79%.
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 5:0

46e minuut.
Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Strömgren de bal. Devisch rent richting de bal. Devisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 6:0

50e minuut.
Lagerskiöld bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtçu onderschept slim de pass. Yurtçu speelt de bal door. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Speth is nu in balbezit. Speth geeft een hoge lob. Yurtçu kopt de bal weg. Daar is Pajčin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajčin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Doeltrap. Troell trapt de bal weg van het doel. Sandlin kan de bal niet met de borst controleren. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob. Troell bokst de bal weg. Pajčin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 7:0

65e minuut.
Reinfeldt speelt de bal door. Rask rent richting de bal. Rask speelt de bal door. Münster rent richting de bal. Münster haalt uit met een fantastische trap. Östman bokst de bal weg.

66e minuut.
Hedman heeft problemen om de bal te vangen. Alstander probeert naar een medespeler te passen. Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel. Troell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 8:0

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Lagerskiöld de bal onder controle te krijgen. Yurtçu rent richting de bal. Yurtçu passt de bal met de wreef. Pajčin heeft problemen om de bal te vangen. Pajčin draait met de bal, schiet en ... Troell bokst de bal weg.

71e minuut.
Inworp. Anegrund met de inworp. Lagerskiöld heeft problemen om de bal te vangen. Yurtçu verovert de bal door een tackle van achteren. Yurtçu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Widarsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maradona-Lmaghrib raakt geblesseerd tijdens het duel. Yurtçu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 9:0

75e minuut.
Münster is nu in balbezit. Münster passt de bal zonder na te denken. Lagerskiöld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 10:0

79e minuut.
Devisch controleert de bal met de borst. Devisch met een sublieme pass. Yurtçu rent richting de bal. Yurtçu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 11:0

83e minuut.
Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander geeft de bal voor. Klungelig pakt Pajčin de bal. Yurtçu is nu in balbezit. Yurtçu schiet op doel. Troell bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Strömgren met de inworp. Lagerskiöld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander maakt een afschuwelijke overtreding. Alstander krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Koeln 28%, fejcjhzagsdjmvg 72%.
Fc Koeln - fejcjhzagsdjmvg 11:0