Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madax Fc Koeln
Normal Tactiek xxx
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 33.3
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Bokqvist rent richting de bal. Bokqvist passt de bal in één keer door. Öijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Inworp. Hjulinder met de inworp. Sjögran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtçu onderschept slim de pass. Yurtçu schiet op doel. Paal! Öijer probeert de bal aan de voet te houden. Sjögran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtçu onderschept slim de pass. Yurtçu schiet op doel. Thunebro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
madax - Fc Koeln 0:1

14e minuut.
Fredholm met een sublieme pass. Pajčin is nu in balbezit. Sebastiansson rent richting de bal. Pajčin verovert de bal door een tackle van achteren. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sjögran heeft problemen om de bal te vangen. Yurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtçu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Thunebro trapt de bal weg van het doel. Speth kopt de bal weg. Öijer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Maradona-Lmaghrib met de inworp. Yurtçu is nu in balbezit. Yurtçu geeft de bal voor. Pajčin rent richting de bal. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Svinhufvud de bal. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sjögran bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth verovert de bal door een tackle van achteren. Speth met een sublieme pass. Yurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtçu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Öijer probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Öijer geeft een hoge lob. Speth is nu in balbezit. Speth met een sublieme pass. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin schiet op doel. Thunebro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madax - Fc Koeln 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madax 75%, Fc Koeln 25%.
madax - Fc Koeln 0:2

48e minuut.
Yurtçu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Franksson komt het veld opgelopen. Devisch met een snelle inworp. Alstander geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Franksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin rent richting de bal. Franksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. Thunebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pajčin rent richting de bal. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Sjögran probeert naar een medespeler te passen. Alstander rent richting de bal. Alstander passt de bal zonder na te denken. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Maradona-Lmaghrib met een snelle inworp. Franksson geeft een lange en hoge pass. Rytterbo kopt de bal weg. Alstander rent richting de bal. Alstander geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Öijer is nu in balbezit. Speth onderschept slim de pass. Speth passt de bal met de wreef. Pajčin rent richting de bal. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Weinstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinstock speelt de bal door. Franksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madax - Fc Koeln 0:3

77e minuut.
Hjulinder probeert de bal aan de voet te houden. Öijer rent richting de bal. Franksson verovert de bal door een tackle van achteren. Pajčin rent richting de bal. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Alstander is nu in balbezit. Alstander passt de bal zonder na te denken. Svinhufvud is nu in balbezit. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Sjögran geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maradona-Lmaghrib met een snelle inworp. Franksson is nu in balbezit. Franksson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Devisch geeft een hoge lob. Maradona-Lmaghrib kopt de bal weg. Daar is Kreese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franksson rent richting de bal. Franksson haalt uit met een fantastische trap. Thunebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madax 80%, Fc Koeln 20%.
madax - Fc Koeln 0:3