Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Koeln madax
LoveEmi Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 15.7
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pajčin speelt de bal door. Frigg rent richting de bal. Frigg speelt de bal door. Devisch is nu in balbezit. Devisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - madax 1:0

8e minuut.
Frigg probeert naar een medespeler te passen. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman passt de bal met de wreef. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Devisch geeft de bal voor. Östman rent richting de bal. Östman passt de bal met de wreef. Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sällqvist geeft een hoge lob. Pajčin rent richting de bal. Pajčin passt de bal in één keer door. Devisch rent richting de bal. Devisch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thunebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - madax 2:0

24e minuut.
Apelquist is nu in balbezit. Apelquist geeft een lange en hoge pass. Svinhufvud kopt de bal weg. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Koeln 44%, madax 56%.
Fc Koeln - madax 2:0

51e minuut.
Sällqvist rent richting de bal. Sällqvist geeft een hoge lob. Daar is Maradona-Lmaghrib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - madax 3:0

53e minuut.
Rönnland is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona-Lmaghrib geeft de bal voor. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiansson rent richting de bal. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. Thunebro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - madax 4:0

56e minuut.
Mustalainen is nu in balbezit. Devisch verovert de bal door een tackle van achteren. Devisch passt de bal met de wreef. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sällqvist is nu in balbezit. Sällqvist geeft een lange en hoge pass. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch draait met de bal, schiet en ... Thunebro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Maradona-Lmaghrib passt de bal in één keer door. Daar is Sällqvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sällqvist geeft een lange en hoge pass. Devisch is nu in balbezit. Devisch haalt uit met een fantastische trap. Thunebro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fredholm met een sublieme pass. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin passt de bal zonder na te denken. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Maradona-Lmaghrib onderschept slim de pass. Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob. Pajčin rent richting de bal. Pajčin draait met de bal, schiet en ... Thunebro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - madax 5:0

90e minuut.
Pajčin rent richting de bal. Pajčin passt de bal met de wreef. Svinhufvud heeft problemen om de bal te vangen. Devisch is nu in balbezit. Devisch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Koeln 39%, madax 61%.
Fc Koeln - madax 5:0