Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saam viggo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Tunros speelt de bal door. Zebulonsson heeft problemen om de bal te vangen. Zebulonsson geeft een lange en hoge pass. Nauthe springt en kopt de bal. Lewenhaupt heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saam - viggo 0:1

16e minuut.
Von Brömsen onderschept slim de pass. Von Brömsen passt de bal in één keer door. Dageby bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunros bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunros geeft de bal voor. Beskow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Von Brömsen is nu in balbezit. Von Brömsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saam - viggo 0:2

24e minuut.
Forsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontare is nu in balbezit. Forsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Forsberg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lind de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Augustsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forsberg onderschept slim de pass. Forsberg speelt de bal door. Lundell rent richting de bal. Lundell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Forsberg passt de bal zonder na te denken. Eliassson is nu in balbezit. Eliassson passt de bal zonder na te denken. Lundell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saam 38%, viggo 62%.
Saam - viggo 0:2

53e minuut.
Daar is Christersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiansson rent richting de bal. Tunros verovert de bal door een tackle van achteren. Tunros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Saam - viggo 0:3

79e minuut.
Augustsson passt de bal zonder na te denken. Von Brömsen is nu in balbezit. Tunros rent richting de bal. Von Brömsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Brömsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saam - viggo 0:4

83e minuut.
Eliassson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Forsberg rent richting de bal. Forsberg passt de bal in één keer door. Lundblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundblad schiet op doel. Cronander kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Bastiansson onderschept slim de pass. Bastiansson passt de bal in één keer door. Lundell is nu in balbezit. Lundell haalt uit met een fantastische trap. Augustsson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Saam - viggo 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saam 47%, viggo 53%.
Saam - viggo 1:4