Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heliga Förenade Allmänna Fotbo dsad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Cras probeert de bal met de borst te controleren. Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordman onderschept slim de pass. Nordman schiet op doel. Hellström probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Heliga Förenade Allmänna Fotbo - dsad 0:1

12e minuut.
Bertsson heeft problemen om de bal te vangen. Bertsson geeft een hoge lob. Karlstein is nu in balbezit. Sturesson is nu in balbezit. Sturesson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nordman onderschept slim de pass. Nordman probeert naar een medespeler te passen. Bertsson is nu in balbezit. Rönnland onderschept slim de pass. Rönnland haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Näslund met de inworp. Bertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertsson probeert naar een medespeler te passen. Rönnland rent richting de bal. Rönnland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heliga Förenade Allmänna Fotbo - dsad 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heliga Förenade Allmänna Fotbo 57%, dsad 43%.
Heliga Förenade Allmänna Fotbo - dsad 0:2

46e minuut.
Nordman passt de bal met de wreef. Deckert rent richting de bal. Norman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Norman krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Sippalainen de bal onder controle te krijgen. Rönnland rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertsson. Bertsson krijgt een gele kaart. Rönnland moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rönnland kan niet meer verder spelen. Kentsson komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Mohlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertsson is nu in balbezit. Kentsson onderschept slim de pass. Nordman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wahlstedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crusenstolpe rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mohlin ... Strafschop! Crusenstolpe raakt geblesseerd tijdens het duel. Crusenstolpe legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kratz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Crusenstolpe is nu in balbezit. Crusenstolpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heliga Förenade Allmänna Fotbo - dsad 1:2

85e minuut.
Daar is Burman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sippalainen rent richting de bal. Sippalainen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nordman de bal. Nordman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heliga Förenade Allmänna Fotbo - dsad 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heliga Förenade Allmänna Fotbo 57%, dsad 43%.
Heliga Förenade Allmänna Fotbo - dsad 1:3