Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سوريا الاسد fejcjhzagsdjmvg
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Lagerskiöld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silverstolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Bergwall is nu in balbezit. Bergwall heeft problemen om de bal te vangen. Bergwall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
سوريا الاسد - fejcjhzagsdjmvg 1:0

4e minuut.
Huuva rent richting de bal. Anegrund onderschept slim de pass. Anegrund probeert naar een medespeler te passen. Münster rent richting de bal. Münster haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Münster verovert de bal door een tackle van achteren. Münster passt de bal zonder na te denken. Agebäck rent richting de bal. Elliotsson verovert de bal door een tackle van achteren. Elliotsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
سوريا الاسد - fejcjhzagsdjmvg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سوريا الاسد 64%, fejcjhzagsdjmvg 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
سوريا الاسد - fejcjhzagsdjmvg 1:1

51e minuut.
Kratz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rask met de inworp. Münster rent richting de bal. Münster schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
سوريا الاسد - fejcjhzagsdjmvg 1:2

53e minuut.
Matson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerskiöld rent richting de bal. Met opzet legt Bergwall zijn tegenspeler op de grond. Bergwall krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Pallo met een sublieme pass. Bergwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverstolpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergwall rent richting de bal. Bergwall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
سوريا الاسد - fejcjhzagsdjmvg 2:2

74e minuut.
Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck passt de bal in één keer door. Widarsson rent richting de bal. Silverstolpe is nu in balbezit. Silverstolpe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Rask rent richting de bal. Rask passt de bal in één keer door. Elliotsson rent richting de bal. Münster rent richting de bal. Münster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سوريا الاسد 58%, fejcjhzagsdjmvg 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
سوريا الاسد - fejcjhzagsdjmvg 2:2