Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fejcjhzagsdjmvg سوريا الاسد
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Michaelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck met een sublieme pass. Daar is Stoor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoor haalt uit met een fantastische trap. Troell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Agebäck probeert naar een medespeler te passen. Bastiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiansson speelt de bal door. Daar is Stoor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Münster kopt de bal weg. Berglin probeert de bal aan de voet te houden. Rask bereikt de bal nog maar net als eerste. Rask haalt uit met een fantastische trap. Anegrund kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bastiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiansson passt de bal zonder na te denken. Pallo speelt de bal door. Stoor rent richting de bal. Stoor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Hedlund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck schiet op doel. Michaelsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fejcjhzagsdjmvg - سوريا الاسد 0:1

34e minuut.
Milles rent richting de bal. Michaelsson onderschept slim de pass. Michaelsson probeert naar een medespeler te passen. Elliotsson is nu in balbezit. Elliotsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fejcjhzagsdjmvg - سوريا الاسد 1:1

41e minuut.
Hedman geeft een hoge lob. Milles kopt de bal weg. Klungelig pakt Sandlin de bal. Hedlund is nu in balbezit. Hedlund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fejcjhzagsdjmvg - سوريا الاسد 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fejcjhzagsdjmvg 51%, سوريا الاسد 49%.
fejcjhzagsdjmvg - سوريا الاسد 1:2

50e minuut.
Valentinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck speelt de bal door. Stoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Michaelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaelsson passt de bal in één keer door. Elliotsson is nu in balbezit. Elliotsson schiet op doel. Ossiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fejcjhzagsdjmvg - سوريا الاسد 2:2

66e minuut.
Berglin speelt de bal door. Daar is Valentinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milles is nu in balbezit. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sandlin geeft de bal voor. Klungelig pakt Bastiansson de bal. Bastiansson met een sublieme pass. Stoor rent richting de bal. Stoor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fejcjhzagsdjmvg 60%, سوريا الاسد 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fejcjhzagsdjmvg - سوريا الاسد 2:2