Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madax Saam
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Öijer rent richting de bal. Lundell onderschept slim de pass. Forsberg is nu in balbezit. Lundell rent richting de bal. Lundell schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
madax - Saam 0:1

14e minuut.
Kosterfjord passt de bal met de wreef. Forsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sjögran. Sjögran krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Forsberg passt de bal met de wreef. Lundell is nu in balbezit. Sjögran rent richting de bal. Lundell verovert de bal door een tackle van achteren. Lundell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madax - Saam 0:2

23e minuut.
Kreese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreese passt de bal in één keer door. Sjögran bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsberg onderschept slim de pass. Forsberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madax - Saam 0:3

29e minuut.
Lewenhaupt kopt de bal weg. Sjögran heeft problemen om de bal te vangen. Eliassson verovert de bal door een tackle van achteren. Forsberg rent richting de bal. Forsberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
madax - Saam 0:4

38e minuut.
Lundell rent richting de bal. Svinhufvud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lundell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eliassson komt bij de bal en schiet. Lundell springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Christersson geeft de bal voor. Inworp. Rönnland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson schiet op doel. Beskow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
madax - Saam 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madax 54%, Saam 46%.
madax - Saam 1:4

51e minuut.
Forsberg rent richting de bal. Forsberg met een sublieme pass. Lundell rent richting de bal. Lundell schiet op doel. Thunebro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madax - Saam 1:5

52e minuut.
Sjögran rent richting de bal. Sjögran probeert naar een medespeler te passen. Kreese bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundell rent richting de bal. Lundell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madax - Saam 1:6

56e minuut.
Öijer geeft de bal voor. Rönnland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rönnland passt de bal met de wreef. Leonardsson is nu in balbezit. Leonardsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madax - Saam 2:6

66e minuut.
Öijer probeert de bal aan de voet te houden. Forsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Forsberg probeert naar een medespeler te passen. Lundell is nu in balbezit. Lundell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sjögran geeft een hoge lob. Kronwall kopt de bal weg. Klungelig pakt Bastiansson de bal. Bokqvist rent richting de bal. Bokqvist draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lundblad kopt de bal weg. Forsberg heeft problemen om de bal te vangen. Öijer geeft een hoge lob. Forsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsberg schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Forsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kosterfjord speelt de bal door. Lundell is nu in balbezit. Lundell haalt uit met een fantastische trap. Thunebro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madax - Saam 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madax 40%, Saam 60%.
madax - Saam 2:7