Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viggo Fc Koeln
Normal Tactiek LoveEmi
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
14.7 gemiddelde waardering 34.2
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Sällqvist met een sublieme pass. Daar is Maradona-Lmaghrib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
viggo - Fc Koeln 0:1

4e minuut.
Devisch onderschept slim de pass. Klungelig pakt Devisch de bal. Devisch geeft een hoge lob. Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel. Cronander bokst de bal weg.

9e minuut.
Pontare is nu in balbezit. Sällqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Sällqvist probeert naar een medespeler te passen. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander geeft een hoge lob. Devisch is nu in balbezit. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin schiet op doel. Cronander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lind de bal. Devisch is nu in balbezit. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. Cronander bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sällqvist geeft een lange en hoge pass. Augustsson rent richting de bal. Devisch verovert de bal door een tackle van achteren. Devisch draait met de bal, schiet en ... Cronander werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viggo - Fc Koeln 0:2

36e minuut.
Augustsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander onderschept slim de pass. Alstander speelt de bal door. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Sällqvist is nu in balbezit. Sällqvist geeft een lange en hoge pass. Devisch kopt de bal weg. Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viggo - Fc Koeln 0:3

43e minuut.
Augustsson rent richting de bal. Östman onderschept slim de pass. Östman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pajčin de bal. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Alstander geeft een lange en hoge pass. Lind heeft problemen om de bal te vangen. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin draait met de bal, schiet en ... Cronander werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viggo - Fc Koeln 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viggo 75%, Fc Koeln 25%.
viggo - Fc Koeln 0:4

46e minuut.
Sällqvist probeert naar een medespeler te passen. Östman heeft problemen om de bal te vangen. Östman met een sublieme pass. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Alstander passt de bal in één keer door. Pajčin kan de bal niet met de borst controleren. Pajčin passt de bal met de wreef. Devisch rent richting de bal. Devisch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skog zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alstander probeert naar een medespeler te passen. Östman rent richting de bal. Östman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fredholm rent richting de bal. Fredholm geeft een hoge lob. Pajčin kopt de bal weg. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch draait met de bal, schiet en ... Cronander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Tunros is nu in balbezit. Sällqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Sällqvist probeert naar een medespeler te passen. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viggo - Fc Koeln 0:5

87e minuut.
Skog rent richting de bal. Östman geeft de bal voor. Klungelig pakt Lind de bal. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Augustsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
viggo - Fc Koeln 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viggo 73%, Fc Koeln 27%.
viggo - Fc Koeln 0:6