Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dsad سوريا الاسد
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bergwall is nu in balbezit. Sippalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergwall begaat een overtreding. Sippalainen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sippalainen kan niet meer verder spelen. Wegerup komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Hagen is nu in balbezit. Silverstolpe is nu in balbezit. Mohlin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mohlin krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Matson rent richting de bal. Kentsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kentsson met een sublieme pass. Nordman is nu in balbezit. Nordman haalt uit met een fantastische trap. Ossiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ossiansson probeert naar een medespeler te passen. Bergwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergwall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bergwall passt de bal zonder na te denken. Wegerup rent richting de bal. Bergwall maakt een afschuwelijke overtreding. Bergwall krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dsad 40%, سوريا الاسد 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dsad - سوريا الاسد 0:0

58e minuut.
Agebäck met een sublieme pass. Celion bereikt de bal nog maar net als eerste. Matson rent richting de bal. Nordman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Karlstein geeft een lange en hoge pass. Kentsson is nu in balbezit. Matson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kentsson rent richting de bal. Kentsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pallo geeft de bal voor. Agebäck met een sublieme pass. Daar is Bergwall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silverstolpe is nu in balbezit. Silverstolpe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dsad 40%, سوريا الاسد 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dsad - سوريا الاسد 0:0