Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fejcjhzagsdjmvg viggo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.4
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Klungelig pakt Lind de bal. Elliotsson is nu in balbezit. Augustsson begaat een overtreding. Augustsson krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lundqvist geeft een lange en hoge pass. Elliotsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontare is nu in balbezit. Elliotsson verovert de bal door een tackle van achteren. Elliotsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fejcjhzagsdjmvg - viggo 1:0

10e minuut.
Anegrund rent richting de bal. Anegrund speelt de bal door. Tunros is nu in balbezit. Tunros passt de bal met de wreef. Reinfeldt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Reinfeldt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valentinsson komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontare verovert de bal door een tackle van achteren. Elliotsson verovert de bal door een tackle van achteren. Elliotsson schiet op doel. Cronander werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fejcjhzagsdjmvg - viggo 2:0

34e minuut.
Zebulonsson passt de bal zonder na te denken. Tunros rent richting de bal. Tunros met een sublieme pass. Daar is Von Brömsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Brömsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Elliotsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliotsson passt de bal met de wreef. Münster rent richting de bal. Münster draait met de bal, schiet en ... Augustsson probeert de bal aan de voet te houden. Cronander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fejcjhzagsdjmvg - viggo 3:0

39e minuut.
Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunros begaat een overtreding. Münster is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valentinsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rask kopt de bal weg. Tunros met een sublieme pass. Daar is Elliotsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elliotsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fejcjhzagsdjmvg - viggo 4:0

44e minuut.
Michaelsson kopt de bal weg. Valentinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentinsson passt de bal met de wreef. Münster rent richting de bal. Münster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fejcjhzagsdjmvg 42%, viggo 58%.
fejcjhzagsdjmvg - viggo 4:0

49e minuut.
Skog is nu in balbezit. Rask onderschept slim de pass. Rask met een sublieme pass. Elliotsson rent richting de bal. Elliotsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sandlin rent richting de bal. Sandlin geeft een hoge lob. Rask kopt de bal weg. Elliotsson is nu in balbezit. Elliotsson haalt uit met een fantastische trap. Cronander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fejcjhzagsdjmvg 38%, viggo 62%.
fejcjhzagsdjmvg - viggo 4:0