Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Koeln سوريا الاسد
LoveEmi Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 16.6
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Fredholm geeft de bal voor. Daar is Kratz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devisch is nu in balbezit. Pajčin rent richting de bal. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Celion geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Östman met een snelle inworp. Pajčin rent richting de bal. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pajčin probeert naar een medespeler te passen. Celion geeft de bal voor. Östman kopt de bal weg. Pajčin heeft problemen om de bal te vangen. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ossiansson probeert naar een medespeler te passen. Milles kopt de bal weg. Alstander is nu in balbezit. Bergwall onderschept slim de pass. Bergwall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Matson rent richting de bal. Devisch onderschept slim de pass. Devisch passt de bal in één keer door. Pajčin rent richting de bal. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Devisch is nu in balbezit. Devisch met een sublieme pass. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kratz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - سوريا الاسد 1:0

31e minuut.
Kratz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sällqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Sällqvist passt de bal in één keer door. Kratz heeft problemen om de bal te vangen. Devisch is nu in balbezit. Devisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - سوريا الاسد 2:0

33e minuut.
Bergwall speelt de bal door. Silverstolpe heeft problemen om de bal te vangen. Devisch is nu in balbezit. Devisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sällqvist geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kratz de bal. Kratz passt de bal zonder na te denken. Pajčin rent richting de bal. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Matson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin passt de bal met de wreef. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch schiet op doel. Ossiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Matson rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona-Lmaghrib met een sublieme pass. Devisch is nu in balbezit. Devisch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Koeln 40%, سوريا الاسد 60%.
Fc Koeln - سوريا الاسد 2:0

47e minuut.
Huuva rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib onderschept slim de pass. Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob. Pajčin rent richting de bal. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. Ossiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - سوريا الاسد 3:0

49e minuut.
Irebring geeft een lange en hoge pass. Inworp. Östman met een snelle inworp. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin geeft een lange en hoge pass. Ossiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Devisch rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kratz met een harde bal richting middenveld. Daar is Sällqvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sällqvist geeft een hoge lob. Devisch is nu in balbezit. Devisch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - سوريا الاسد 4:0

60e minuut.
Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch passt de bal in één keer door. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin draait met de bal, schiet en ... Ossiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - سوريا الاسد 5:0

73e minuut.
Östman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pajčin rent richting de bal. Pajčin speelt de bal door. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - سوريا الاسد 6:0

73e minuut.
Devisch onderschept slim de pass. Milles rent richting de bal. Devisch verovert de bal door een tackle van achteren. Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - سوريا الاسد 7:0

79e minuut.
Milles bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander verovert de bal door een tackle van achteren. Alstander probeert naar een medespeler te passen. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin draait met de bal, schiet en ... Ossiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Koeln 31%, سوريا الاسد 69%.
Fc Koeln - سوريا الاسد 7:0