Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سوريا الاسد Fc Koeln
Normal Tactiek LoveEmi
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.3 gemiddelde waardering 37.1
zwak Schieten goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


16e minuut.
Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman geeft een lange en hoge pass. Devisch kopt de bal weg. Pajčin rent richting de bal. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Fredholm rent richting de bal. Fredholm geeft een lange en hoge pass. Pajčin heeft problemen om de bal te vangen. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
سوريا الاسد - Fc Koeln 0:1

28e minuut.
Sällqvist rent richting de bal. Sällqvist geeft een hoge lob. Daar is Devisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fredholm met een snelle inworp. Alstander is nu in balbezit. Alstander passt de bal zonder na te denken. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bergwall is nu in balbezit. Sällqvist onderschept slim de pass. Sällqvist passt de bal met de wreef. Devisch is nu in balbezit. Devisch haalt uit met een fantastische trap. Ossiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
سوريا الاسد - Fc Koeln 0:2

38e minuut.
Maradona-Lmaghrib kopt de bal weg. Klungelig pakt Devisch de bal. Bergwall rent richting de bal. Devisch verovert de bal door een tackle van achteren. Devisch geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
سوريا الاسد - Fc Koeln 0:3

42e minuut.
Huuva probeert naar een medespeler te passen. Alstander rent richting de bal. Alstander probeert naar een medespeler te passen. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin schiet op doel. Ossiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
سوريا الاسد - Fc Koeln 0:4

44e minuut.
Hedlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin passt de bal zonder na te denken. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
سوريا الاسد - Fc Koeln 0:5

45e minuut.
Berglin is nu in balbezit. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin speelt de bal door. Devisch is nu in balbezit. Devisch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سوريا الاسد 70%, Fc Koeln 30%.
سوريا الاسد - Fc Koeln 0:5

47e minuut.
Hedlund rent richting de bal. Hedlund passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Fredholm de bal onder controle te krijgen. Stoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kratz met een snelle inworp. Milles rent richting de bal. Östman maakt een afschuwelijke overtreding. Östman krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Alstander verovert de bal door een tackle van achteren. Alstander met een sublieme pass. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kratz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sällqvist geeft de bal voor. Daar is Kratz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
سوريا الاسد - Fc Koeln 0:6

80e minuut.
Alstander is nu in balbezit. Milles is nu in balbezit. Alstander onderschept slim de pass. Alstander geeft de bal voor. Pajčin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Devisch is nu in balbezit. Devisch geeft de bal voor. Daar is Milles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
سوريا الاسد - Fc Koeln 0:7

83e minuut.
Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander passt de bal zonder na te denken. Devisch is nu in balbezit. Devisch schiet op doel. Ossiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
سوريا الاسد - Fc Koeln 0:8

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maradona-Lmaghrib met een snelle inworp. Devisch geeft een lange en hoge pass. Daar is Berglin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Östman geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Devisch heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
سوريا الاسد - Fc Koeln 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سوريا الاسد 66%, Fc Koeln 34%.
سوريا الاسد - Fc Koeln 0:9