Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galaxy city Wild Hogs Limhamn FF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Backlund onderschept slim de pass. Gudmunsson onderschept slim de pass. Gudmunsson met een sublieme pass. Bennysson is nu in balbezit. Bennysson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg geeft een hoge lob. Jacksson probeert de bal aan de voet te houden. Ravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Päronkvist is nu in balbezit. Päronkvist geeft een lange en hoge pass. Everts kopt de bal weg. Ravelli rent richting de bal. Ravelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jacobsson met een harde bal richting middenveld. Backlund kopt de bal weg. Rynninger speelt de bal door. Jacksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacksson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wargh onderschept slim de pass. Philipsson rent richting de bal. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Bennysson is nu in balbezit. Bennysson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Philipsson onderschept slim de pass. Backlund rent richting de bal. Philipsson verovert de bal door een tackle van achteren. Philipsson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bennysson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
galaxy city - Wild Hogs Limhamn FF 1:0

45e minuut.
Wargh speelt de bal door. Dietmarsson rent richting de bal. Dietmarsson geeft de bal voor. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennysson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galaxy city 44%, Wild Hogs Limhamn FF 56%.
galaxy city - Wild Hogs Limhamn FF 1:0

47e minuut.
Rosenkvist rent richting de bal. Rosenkvist geeft de bal voor. Wastå kopt de bal weg. Ravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
galaxy city - Wild Hogs Limhamn FF 1:1

50e minuut.
Helénius passt de bal met de wreef. Stenlund rent richting de bal. Stenlund passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ravelli de bal. Ravelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Jacobsson onderschept slim de pass. Jacobsson geeft de bal voor. Gjuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Päronkvist verovert de bal door een tackle van achteren. Päronkvist geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Wargh onderschept slim de pass. Wargh met een sublieme pass. Dietmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietmarsson geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Jacksson verovert de bal door een tackle van achteren. Jacksson geeft een lange en hoge pass. Jacobsson rent richting de bal. Ravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ravelli rent richting de bal. Ravelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Jacksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacksson raakt geblesseerd tijdens het duel. Stenlund zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jacobsson is nu in balbezit. Ravelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ravelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ravelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sjunnesson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galaxy city 41%, Wild Hogs Limhamn FF 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
galaxy city - Wild Hogs Limhamn FF 1:1