Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Islamiska Staden Kaspers lag
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
hopeless Passen hopeless
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Carlgren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lundin is nu in balbezit. Kreese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kreese krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Jungell is nu in balbezit. Jungell passt de bal in één keer door. Gudmunsson is nu in balbezit. Qvist verovert de bal door een tackle van achteren. Qvist haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jungell geeft een hoge lob. Persbrandt kopt de bal weg. Qvist is nu in balbezit. Qvist schiet op doel. Steffensson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islamiska Staden - Kaspers lag 1:0

43e minuut.
Carlgren met de inworp. Lundin is nu in balbezit. Jungell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundin verovert de bal door een tackle van achteren. Lundin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islamiska Staden 75%, Kaspers lag 25%.
Islamiska Staden - Kaspers lag 1:0

55e minuut.
Jungell rent richting de bal. Jungell geeft een lange en hoge pass. Gudmunsson is nu in balbezit. Qvist verovert de bal door een tackle van achteren. Qvist schiet op doel. Källman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Prytz rent richting de bal. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson probeert naar een medespeler te passen. Qvist rent richting de bal. Qvist haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Qvist is nu in balbezit. Gudmunsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist verovert de bal door een tackle van achteren. Qvist schiet op doel. Källman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Islamiska Staden - Kaspers lag 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islamiska Staden 44%, Kaspers lag 56%.
Islamiska Staden - Kaspers lag 2:0