Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MiMo_Swe chiptiu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Ruuna geeft een lange en hoge pass. Oljelund kopt de bal weg. Daar is Brolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leifsson rent richting de bal. Leifsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dagerlund trapt de bal weg van het doel. Billysson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Klingberg de bal onder controle te krijgen. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Daar is Mörner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruuna is nu in balbezit. Ruuna geeft de bal voor. Oljelund rent richting de bal. Oljelund haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dagerlund met een sublieme pass. Lindome kopt de bal weg. Mörner is nu in balbezit. Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Kleine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sälle kopt de bal weg. Klungelig pakt Mörner de bal. Lindome rent richting de bal. Lindome draait met de bal, schiet en ... Englund probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MiMo_Swe - chiptiu 0:1

31e minuut.
Oljelund rent richting de bal. Oljelund passt de bal in één keer door. Daar is Öijer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oljelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Oljelund schiet op doel. Silverfrost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Strigén verovert de bal door een tackle van achteren. Strigén passt de bal in één keer door. Englund bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Kleine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Billysson probeert naar een medespeler te passen. Strigén is nu in balbezit. Strigén met een sublieme pass. Daar is Oljelund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oljelund haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Brolin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sälle probeert naar een medespeler te passen. Englund bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Kleine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiMo_Swe 65%, chiptiu 35%.
MiMo_Swe - chiptiu 0:1

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Leifsson de bal onder controle te krijgen. Mörner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mörner heeft problemen om de bal te vangen. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mörner is nu in balbezit. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiMo_Swe 47%, chiptiu 53%.
MiMo_Swe - chiptiu 0:1