Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inte öster chiptiu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Lindome heeft problemen om de bal te vangen. Tingström rent richting de bal. Marcusson is nu in balbezit. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome draait met de bal, schiet en ... Forsberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kleine rent richting de bal. Kleine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Billysson passt de bal in één keer door. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Dennisson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lindome raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lindome neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
inte öster - chiptiu 0:1

13e minuut.
Billysson rent richting de bal. Billysson speelt de bal door. Dyring rent richting de bal. Klavemyr onderschept slim de pass. Klavemyr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ytterbom rent richting de bal. Tumba verovert de bal door een tackle van achteren. Tumba met een sublieme pass. Kleine rent richting de bal. Kleine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Silverfrost met een harde bal richting middenveld. Dennisson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Billysson de bal onder controle te krijgen. Carlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlgren haalt uit met een fantastische trap. Silverfrost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Evertsson trapt de bal weg van het doel. Billysson kopt de bal weg. Lindome rent richting de bal. Lindome draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Carlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome passt de bal met de wreef. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Carlgren heeft problemen om de bal te vangen. Marcusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlgren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carlgren krijgt een gele kaart. Marcusson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcusson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Strigén rent richting de bal. Strigén speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inte öster 61%, chiptiu 39%.
inte öster - chiptiu 0:1

50e minuut.
Billysson geeft de bal voor. Tumba is nu in balbezit. Kleine is nu in balbezit. Kleine schiet op doel. Forsberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inte öster - chiptiu 0:2

60e minuut.
Tumba geeft een lange en hoge pass. Marcusson kan de bal niet met de borst controleren. Kleine is nu in balbezit. Kleine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inte öster - chiptiu 0:3

67e minuut.
Skoglund onderschept slim de pass. Skoglund met een sublieme pass. Klavemyr rent richting de bal. Carlgren is nu in balbezit. Carlgren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Evertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine onderschept slim de pass. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Evertsson geeft een hoge lob. Inworp. Tumba met de inworp. Lindome rent richting de bal. Lindome geeft een lange en hoge pass. Forsberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Forsberg met een sublieme pass. Marcusson kopt de bal weg. Eldh heeft problemen om de bal te vangen. Lindome rent richting de bal. Lindome haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Eldh rent richting de bal. Eldh passt de bal in één keer door. Dennisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome is nu in balbezit. Lindome draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dennisson heeft problemen om de bal te vangen. Dennisson met een sublieme pass. Dyring bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavemyr onderschept slim de pass. Klavemyr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inte öster 57%, chiptiu 43%.
inte öster - chiptiu 0:3