Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaspers lag galaxy city
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


26e minuut.
Dietmarsson passt de bal met de wreef. Wargh bereikt de bal nog maar net als eerste. Wargh passt de bal zonder na te denken. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennysson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Prytz geeft een lange en hoge pass. Håkansson is nu in balbezit. Rynninger verovert de bal door een tackle van achteren. Lundin onderschept slim de pass. Lundin draait met de bal, schiet en ... Elmander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Lundin probeert naar een medespeler te passen. Håkansson rent richting de bal. Wargh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wargh krijgt een gele kaart. Håkansson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prytz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaspers lag - galaxy city 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaspers lag 60%, galaxy city 40%.
Kaspers lag - galaxy city 1:0

50e minuut.
Rickardsson is nu in balbezit. Philipsson onderschept slim de pass. Philipsson passt de bal in één keer door. Bennysson is nu in balbezit. Bennysson schiet op doel. De bal raakt de paal. Dyring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Prytz passt de bal met de wreef. Åström rent richting de bal. Åström passt de bal met de wreef. Håkansson is nu in balbezit. Håkansson draait met de bal, schiet en ... Elmander bokst de bal weg.

74e minuut.
Gudmunsson passt de bal zonder na te denken. Gjuse rent richting de bal. Cederquist begaat een overtreding. Gjuse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gjuse met een snel genomen vrije trap. Dyring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Steffensson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gjuse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Philipsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philipsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaspers lag 57%, galaxy city 43%.
Kaspers lag - galaxy city 1:0