Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inte öster MiMo_Swe
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Mörner speelt de bal door. Klungelig pakt Klavemyr de bal. Mörner bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavemyr onderschept slim de pass. Klavemyr schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Ytterbom is nu in balbezit. Lundqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Lundqvist geeft de bal voor. Oljelund is nu in balbezit. Oljelund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stoltz rent richting de bal. Botvidsson begaat een overtreding. Stoltz raakt geblesseerd tijdens het duel. Eldh met een snel genomen vrije trap. Englund heeft problemen om de bal te vangen. Ruuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavemyr verovert de bal door een tackle van achteren. Klavemyr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inte öster 46%, MiMo_Swe 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
inte öster - MiMo_Swe 0:0

57e minuut.
Pallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnemark rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pallo. Pallo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ytterbom passt de bal in één keer door. Pallo is nu in balbezit. Klavemyr verovert de bal door een tackle van achteren. Carlgren rent richting de bal. Carlgren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Botvidsson met een snelle inworp. Leifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leifsson geeft een lange en hoge pass. Lundqvist is nu in balbezit. Lundqvist geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lundqvist geeft de bal voor. Pallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallo met een sublieme pass. Oljelund rent richting de bal. Oljelund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mörner geeft een hoge lob. Evertsson is nu in balbezit. Evertsson geeft een hoge lob. Oljelund is nu in balbezit. Oljelund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inte öster 56%, MiMo_Swe 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
inte öster - MiMo_Swe 0:0