Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galaxy city MiMo_Swe
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Dietmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Teofilsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dietmarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dietmarsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mörner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagerlund bokst de bal weg.

19e minuut.
Klingberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjuse verovert de bal door een tackle van achteren. Gjuse speelt de bal door. Bennysson rent richting de bal. Bennysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galaxy city - MiMo_Swe 1:0

24e minuut.
Gjuse probeert naar een medespeler te passen. Wargh geeft de bal voor. Klingberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennysson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bennysson is nu in balbezit. Ruuna onderschept slim de pass. Ruuna passt de bal zonder na te denken. Lundqvist rent richting de bal. Lundqvist geeft een lange en hoge pass. Elmander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klingberg is nu in balbezit. Philipsson onderschept slim de pass. Philipsson met een sublieme pass. Bennysson rent richting de bal. Bennysson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Rosenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundqvist rent richting de bal. Rosenberg begaat een overtreding. Rosenberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galaxy city 46%, MiMo_Swe 54%.
galaxy city - MiMo_Swe 1:0

48e minuut.
Jacobsson rent richting de bal. Jacobsson geeft een hoge lob. Daar is Lundqvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundqvist geeft de bal voor. Oljelund maakt een snoekduik en kopt de bal. Elmander bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
galaxy city - MiMo_Swe 1:1

74e minuut.
Wargh probeert naar een medespeler te passen. Dietmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietmarsson probeert naar een medespeler te passen. Bennysson rent richting de bal. Bennysson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rynninger geeft een hoge lob. Lundqvist rent richting de bal. Lundqvist passt de bal zonder na te denken. Leifsson rent richting de bal. Leifsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galaxy city 54%, MiMo_Swe 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
galaxy city - MiMo_Swe 1:1