Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inte öster Kaspers lag
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Carlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Carlgren probeert naar een medespeler te passen. Gudmunsson rent richting de bal. Klavemyr verovert de bal door een tackle van achteren. Klavemyr draait met de bal, schiet en ... Källman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Eldh met een sublieme pass. Cederquist geeft een lange en hoge pass. Håkansson rent richting de bal. Håkansson schiet op doel. Forsberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inte öster - Kaspers lag 0:1

33e minuut.
Eldh is nu in balbezit. Eldh geeft een hoge lob. Steffensson is nu in balbezit. Klavemyr verovert de bal door een tackle van achteren. Klavemyr schiet op doel. Källman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
inte öster - Kaspers lag 1:1

38e minuut.
Garnemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sivertsson speelt de bal door. Lundin is nu in balbezit. Lundin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inte öster 63%, Kaspers lag 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
inte öster - Kaspers lag 1:1

59e minuut.
Doeltrap. Källman trapt de bal weg. Garnemark kopt de bal weg. Carlgren is nu in balbezit. Carlgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inte öster - Kaspers lag 2:1

85e minuut.
Dennisson passt de bal in één keer door. Lundin is nu in balbezit. Håkansson is nu in balbezit. Lundin is nu in balbezit. Lundin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inte öster 55%, Kaspers lag 45%.
inte öster - Kaspers lag 2:1