Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galaxy city chiptiu
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Strigén rent richting de bal. Rynninger verovert de bal door een tackle van achteren. Rynninger speelt de bal door. Bennysson rent richting de bal. Bennysson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galaxy city - chiptiu 1:0

8e minuut.
Kleine is nu in balbezit. Gudmunsson rent richting de bal. Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lindome passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wastå de bal. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine draait met de bal, schiet en ... Elmander werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
galaxy city - chiptiu 1:1

15e minuut.
Marcusson met een sublieme pass. Lindome rent richting de bal. Lindome speelt de bal door. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Billysson is nu in balbezit. Dyring is nu in balbezit. Met opzet legt Dietmarsson zijn tegenspeler op de grond. Dietmarsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Billysson rent richting de bal. Philipsson onderschept slim de pass. Philipsson geeft de bal voor. Bennysson heeft problemen om de bal te vangen. Bennysson draait met de bal, schiet en ... Silverfrost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rynninger kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strigén neemt de hoekschop. Billysson is nu in balbezit. Billysson draait met de bal, schiet en ... Elmander bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Brolin met een snelle inworp. Marcusson is nu in balbezit. Marcusson geeft een lange en hoge pass. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galaxy city 41%, chiptiu 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
galaxy city - chiptiu 1:1

52e minuut.
Marcusson passt de bal zonder na te denken. Wastå is nu in balbezit. Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Lindome rent richting de bal. Lindome draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galaxy city - chiptiu 1:2

57e minuut.
Wargh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malm komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Rosenberg geeft een hoge lob. Gudmunsson speelt de bal door. Marcusson is nu in balbezit. Philipsson verovert de bal door een tackle van achteren. Philipsson haalt uit met een fantastische trap. Silverfrost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Ryttar geeft de bal voor. Tumba kopt de bal weg. Klungelig pakt Philipsson de bal. Bennysson rent richting de bal. Bennysson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Lindome rent richting de bal. Lindome geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rynninger de bal onder controle te krijgen. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galaxy city - chiptiu 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galaxy city 41%, chiptiu 59%.
galaxy city - chiptiu 1:3