Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chiptiu galaxy city
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Dietmarsson passt de bal met de wreef. Philipsson rent richting de bal. Philipsson passt de bal zonder na te denken. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennysson draait met de bal, schiet en ... Silverfrost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Billysson met een sublieme pass. Wastå bereikt de bal nog maar net als eerste. Egg is nu in balbezit. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Egg is nu in balbezit. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Egg rent richting de bal. Lindome is nu in balbezit. Lindome draait met de bal, schiet en ... Elmander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Klungelig pakt Billysson de bal. Billysson geeft een hoge lob. Wastå probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Egg bereikt de bal nog maar net als eerste. Egg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Egg passt de bal met de wreef. Dietmarsson rent richting de bal. Dietmarsson passt de bal met de wreef. Bennysson rent richting de bal. Bennysson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lindome geeft de bal voor. Gudmunsson probeert de bal aan de voet te houden. Egg rent richting de bal. Egg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - galaxy city 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiptiu 44%, galaxy city 56%.
chiptiu - galaxy city 1:0

50e minuut.
Malm passt de bal met de wreef. Dietmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyring. Dyring krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Billysson kopt de bal weg. Gudmunsson is nu in balbezit. Gudmunsson passt de bal zonder na te denken. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Brolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Brolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjuse onderschept slim de pass. Gjuse geeft een lange en hoge pass. Silverfrost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Marcusson is nu in balbezit. Marcusson geeft een hoge lob. Egg heeft problemen om de bal te vangen. Lindome rent richting de bal. Lindome draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiptiu 58%, galaxy city 42%.
chiptiu - galaxy city 1:0