Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MiMo_Swe Wild Hogs Limhamn FF
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Sjunnesson rent richting de bal. Sjunnesson geeft een lange en hoge pass. Klingberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist verovert de bal door een tackle van achteren. Qvist schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mörner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qvist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacksson is nu in balbezit. Jacksson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Päronkvist rent richting de bal. Lundqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundqvist passt de bal in één keer door. Oljelund is nu in balbezit. Oljelund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Oljelund is nu in balbezit. Leifsson rent richting de bal. Stenlund verovert de bal door een tackle van achteren. Oljelund verovert de bal door een tackle van achteren. Oljelund draait met de bal, schiet en ... Stenman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Teofilsson geeft de bal voor. Lundqvist kopt de bal weg. Klungelig pakt Leifsson de bal. Oljelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Oljelund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sjunnesson schiet op doel. Klungelig pakt Mörner de bal. Jacksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacksson draait met de bal, schiet en ... Dagerlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Sjunnesson rent richting de bal. Englund legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sjunnesson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jacksson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dagerlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MiMo_Swe - Wild Hogs Limhamn FF 0:1

44e minuut.
Mörner met een sublieme pass. Klungelig pakt Klingberg de bal. Pallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacksson verovert de bal door een tackle van achteren. Jacksson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiMo_Swe 46%, Wild Hogs Limhamn FF 54%.
MiMo_Swe - Wild Hogs Limhamn FF 0:1

56e minuut.
Stenlund probeert naar een medespeler te passen. Leifsson probeert de bal met de borst te controleren. Leifsson met een sublieme pass. Oljelund is nu in balbezit. Oljelund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lundqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundqvist probeert naar een medespeler te passen. Leifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leifsson haalt uit met een fantastische trap. Rosenkvist probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Qvist met een sublieme pass. Pallo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacksson. Jacksson krijgt een gele kaart. Pallo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pallo kan niet meer verder spelen. Bosson komt het veld opgelopen. Klingberg met een snel genomen vrije trap. Paal! Stenman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Leifsson probeert naar een medespeler te passen. Lundqvist rent richting de bal. Lundqvist met een sublieme pass. Oljelund rent richting de bal. Oljelund draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiMo_Swe 42%, Wild Hogs Limhamn FF 58%.
MiMo_Swe - Wild Hogs Limhamn FF 0:1