Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chiptiu Kaspers lag
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Rickardsson met een sublieme pass. Billysson met een sublieme pass. Steffensson is nu in balbezit. Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Kleine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome is nu in balbezit. Lindome draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Källman trapt de bal weg. Billysson kopt de bal weg. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome geeft een lange en hoge pass. Gudmunsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Källman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson geeft een hoge lob. Inworp. Strigén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lindome geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - Kaspers lag 1:0

37e minuut.
Håkansson haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Silverfrost trapt de bal weg. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - Kaspers lag 2:0

43e minuut.
Lindome rent richting de bal. Lindome passt de bal zonder na te denken. Steffensson rent richting de bal. Kleine onderschept slim de pass. Kleine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Marcusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcusson geeft de bal voor. Klungelig pakt Gudmunsson de bal. Kleine rent richting de bal. Kleine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiptiu 33%, Kaspers lag 67%.
chiptiu - Kaspers lag 2:0

76e minuut.
Steffensson geeft een lange en hoge pass. Möllerstrand is nu in balbezit. Möllerstrand met een sublieme pass. Lindome rent richting de bal. Lindome schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Prytz rent richting de bal. Lindome verovert de bal door een tackle van achteren. Lindome passt de bal zonder na te denken. Kleine is nu in balbezit. Kleine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiptiu 41%, Kaspers lag 59%.
chiptiu - Kaspers lag 2:0