Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaspers lag chiptiu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Persbrandt probeert de bal aan de voet te houden. Lindome rent richting de bal. Lindome passt de bal met de wreef. Daar is Kleine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlgren is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lindome. Lindome krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Prytz de bal. Lindome is nu in balbezit. Lindome passt de bal in één keer door. Kleine rent richting de bal. Kleine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Steffensson geeft een hoge lob. Inworp. Strigén met een snelle inworp. Lindome is nu in balbezit. Lindome geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kleine onderschept slim de pass. Lindome rent richting de bal. Lindome haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gudmunsson de bal onder controle te krijgen. Källman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaspers lag - chiptiu 0:1

21e minuut.
Marcusson met een sublieme pass. Kleine rent richting de bal. Steffensson is nu in balbezit. Kleine onderschept slim de pass. Kleine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Marcusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marcusson raakt geblesseerd tijdens het duel. Marcusson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cederquist kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Steffensson de bal onder controle te krijgen. Lindome is nu in balbezit. Lindome draait met de bal, schiet en ... Källman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Prytz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleine is nu in balbezit. Kleine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaspers lag - chiptiu 0:2

44e minuut.
Kleine is nu in balbezit. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Prytz onderschept slim de pass. Kleine onderschept slim de pass. Kleine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaspers lag 58%, chiptiu 42%.
Kaspers lag - chiptiu 0:2

49e minuut.
Källman met een harde bal richting middenveld. Lundin kopt de bal weg. Daar is Dyring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Åström is nu in balbezit. Åström geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Håkansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Håkansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaspers lag - chiptiu 1:2

54e minuut.
Lindome speelt de bal door. Steffensson rent richting de bal. Kleine maakt een afschuwelijke overtreding. Kleine is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Steffensson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Doeltrap. Källman trapt de bal weg. Lundin kopt de bal weg. Lindome heeft problemen om de bal te vangen. Lindome draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaspers lag - chiptiu 1:3

68e minuut.
Dyring zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Billysson heeft problemen om de bal te vangen. Billysson speelt de bal door. Lindome rent richting de bal. Lindome schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaspers lag 46%, chiptiu 54%.
Kaspers lag - chiptiu 1:3