Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MiMo_Swe Islamiska Staden
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Pallo kopt de bal weg. Oljelund rent richting de bal. Quisling onderschept slim de pass. Leifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Leifsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kreese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreese probeert naar een medespeler te passen. Ruuna probeert naar een medespeler te passen. Qvist is nu in balbezit. Qvist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MiMo_Swe - Islamiska Staden 0:1

38e minuut.
Leifsson is nu in balbezit. Qvist onderschept slim de pass. Ruuna is nu in balbezit. Qvist verovert de bal door een tackle van achteren. Qvist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiMo_Swe 55%, Islamiska Staden 45%.
MiMo_Swe - Islamiska Staden 0:1

48e minuut.
Mörner geeft een hoge lob. Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle probeert naar een medespeler te passen. Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh geeft de bal voor. Daar is Leifsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oljelund is nu in balbezit. Oljelund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Zäll met een harde bal richting middenveld. Ruuna kopt de bal weg. Oljelund rent richting de bal. Oljelund schiet op doel. Zäll bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Jungell met een sublieme pass. Ruuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuna geeft de bal voor. Oljelund rent richting de bal. Oljelund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ruuna verovert de bal door een tackle van achteren. Ruuna probeert naar een medespeler te passen. Oljelund rent richting de bal. Leifsson is nu in balbezit. Leifsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiMo_Swe 50%, Islamiska Staden 50%.
MiMo_Swe - Islamiska Staden 0:1