Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Islamiska Staden MiMo_Swe
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Nordback onderschept slim de pass. Kreese rent richting de bal. Pallo begaat een overtreding. Kreese raakt geblesseerd tijdens het duel. Kreese wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Uddander onderschept slim de pass. Uddander passt de bal zonder na te denken. Leifsson rent richting de bal. Leifsson draait met de bal, schiet en ... Bergh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Dagerlund met een harde bal richting middenveld. Pallo kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Rund zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rund naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Doeltrap. Mörner met een harde bal richting middenveld. Leifsson rent richting de bal. Oljelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Oljelund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sälle rent richting de bal. Leifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Leifsson passt de bal zonder na te denken. Oljelund is nu in balbezit. Oljelund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hultin speelt de bal door. Nordback bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuna onderschept slim de pass. Kreese verovert de bal door een tackle van achteren. Kreese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kreese geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Englund kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cronfågel neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dagerlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Kreese is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Islamiska Staden - MiMo_Swe 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islamiska Staden 46%, MiMo_Swe 54%.
Islamiska Staden - MiMo_Swe 1:0

84e minuut.
Jungell passt de bal met de wreef. Leifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leifsson met een sublieme pass. Oljelund is nu in balbezit. Oljelund draait met de bal, schiet en ... Zäll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islamiska Staden 70%, MiMo_Swe 30%.
Islamiska Staden - MiMo_Swe 1:0