Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inte öster Wild Hogs Limhamn FF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Jacksson passt de bal met de wreef. Ravelli rent richting de bal. Dennisson rent richting de bal. Ravelli onderschept slim de pass. Ravelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inte öster - Wild Hogs Limhamn FF 0:1

15e minuut.
Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Everts is nu in balbezit. Skoglund verovert de bal door een tackle van achteren. Skoglund geeft een hoge lob. Rosenkvist onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Stenlund passt de bal in één keer door. Ravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ytterbom legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ravelli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ravelli kan niet meer verder spelen. Sjunnesson komt het veld opgelopen. Jacksson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
inte öster - Wild Hogs Limhamn FF 0:2

27e minuut.
Forsberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stenlund de bal. Stenlund speelt de bal door. Qvist rent richting de bal. Qvist geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Forsberg met een harde bal richting middenveld. Carlgren probeert naar een medespeler te passen. Klavemyr is nu in balbezit. Klavemyr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dennisson met een sublieme pass. Cedergren is nu in balbezit. Klavemyr verovert de bal door een tackle van achteren. Klavemyr schiet op doel. Stenman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dennisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Runarsson is nu in balbezit. Dennisson begaat een overtreding. Runarsson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Runarsson kan niet meer verder spelen. Nordell komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inte öster 55%, Wild Hogs Limhamn FF 45%.
inte öster - Wild Hogs Limhamn FF 0:2

51e minuut.
Dennisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dennisson passt de bal zonder na te denken. Rosenkvist rent richting de bal. Carlgren is nu in balbezit. Carlgren draait met de bal, schiet en ... Paal! Cedergren heeft problemen om de bal te vangen. Klavemyr rent richting de bal. Klavemyr schiet op doel. Stenman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inte öster - Wild Hogs Limhamn FF 1:2

56e minuut.
Klavemyr heeft problemen om de bal te vangen. Rosenkvist is nu in balbezit. Klavemyr onderschept slim de pass. Carlgren rent richting de bal. Carlgren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Cedergren met een harde bal richting middenveld. Jacksson kopt de bal weg. Sjunnesson is nu in balbezit. Sjunnesson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Junerud verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Junerud met een snelle inworp. Carlgren is nu in balbezit. Carlgren geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inte öster 40%, Wild Hogs Limhamn FF 60%.
inte öster - Wild Hogs Limhamn FF 1:2