Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nirvanafc galaxy city
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Wastå probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Walter-Bucht zal de hoekschop nemen. Holmberg is nu in balbezit. Holmberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Von Anka rent richting de bal. Von Anka met een sublieme pass. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Bennysson is nu in balbezit. Bennysson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bennysson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moström komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Rynninger probeert naar een medespeler te passen. Philipsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quisling. Quisling krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Bryntesson kopt de bal weg. Quisling heeft problemen om de bal te vangen. Quisling speelt de bal door. Gjuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjuse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lindmark verovert de bal door een tackle van achteren. Lindmark probeert naar een medespeler te passen. Bonnevier speelt de bal door. Holmberg is nu in balbezit. Holmberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Bonnevier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gjuse. Bonnevier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lindmark met een snel genomen vrije trap. Holmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rosenberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Walter-Bucht met de inworp. Wetterstrand rent richting de bal. Wetterstrand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nirvanafc 47%, galaxy city 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nirvanafc - galaxy city 0:0

53e minuut.
Inworp. Ossiansson met een snelle inworp. Wetterstrand is nu in balbezit. Wetterstrand schiet op doel. Wastå probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Philipsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quisling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wargh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quisling raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Wetterstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetterstrand probeert naar een medespeler te passen. Holmberg heeft problemen om de bal te vangen. Holmberg draait met de bal, schiet en ... Elmander probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nirvanafc - galaxy city 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nirvanafc 34%, galaxy city 66%.
Nirvanafc - galaxy city 1:0