Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Islamiska Staden chiptiu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Strigén probeert de bal aan de voet te houden. Strigén met een sublieme pass. Kreese is nu in balbezit. Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rund rent richting de bal. Brolin onderschept slim de pass. Brolin speelt de bal door. Strigén is nu in balbezit. Strigén geeft de bal voor. Zäll probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome onderschept slim de pass. Lindome passt de bal zonder na te denken. Kleine is nu in balbezit. Kleine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kleine rent richting de bal. Sälle verovert de bal door een tackle van achteren. Billysson is nu in balbezit. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine draait met de bal, schiet en ... Jungell heeft problemen om de bal te vangen. Lindome rent richting de bal. Lindome draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Strigén met een snelle inworp. Lindome rent richting de bal. Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islamiska Staden 62%, chiptiu 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Islamiska Staden - chiptiu 0:0

48e minuut.
Strigén rent richting de bal. Strigén passt de bal in één keer door. Uddander is nu in balbezit. Kleine onderschept slim de pass. Kleine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Silverfrost met een sublieme pass. Kleine rent richting de bal. Bergh begaat een overtreding. Bergh krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cronfågel geeft de bal voor. Marcusson is nu in balbezit. Marcusson passt de bal met de wreef. Lindome is nu in balbezit. Lindome draait met de bal, schiet en ... Zäll bokst de bal weg.

87e minuut.
Kreese kan de bal niet met de borst controleren. Möllerstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreese onderschept slim de pass. Qvist is nu in balbezit. Qvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Islamiska Staden - chiptiu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islamiska Staden 42%, chiptiu 58%.
Islamiska Staden - chiptiu 1:0