Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chiptiu Islamiska Staden
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Klungelig pakt Kleine de bal. Kreese onderschept slim de pass. Met opzet legt Marcusson zijn tegenspeler op de grond. Marcusson krijgt een gele kaart. Kreese is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sälle met een snel genomen vrije trap. Silverfrost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - Islamiska Staden 0:1

6e minuut.
Cronfågel met de inworp. Kreese is nu in balbezit. Billysson onderschept slim de pass. Jungell verovert de bal door een tackle van achteren. Jungell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - Islamiska Staden 0:2

8e minuut.
Daar is Hultin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleine rent richting de bal. Lindome is nu in balbezit. Lindome haalt uit met een fantastische trap. Quisling probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Sälle rent richting de bal. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome probeert naar een medespeler te passen. Kleine is nu in balbezit. Kleine schiet op doel. Zäll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Hultin verovert de bal door een tackle van achteren. Hultin geeft een hoge lob. Ryttar is nu in balbezit. Qvist onderschept slim de pass. Qvist schiet op doel. Silverfrost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle speelt de bal door. Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist schiet op doel. Silverfrost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - Islamiska Staden 0:3

23e minuut.
Daar is Qvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindome rent richting de bal. Met opzet legt Qvist zijn tegenspeler op de grond. Qvist is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Marcusson met een sublieme pass. Kleine rent richting de bal. Quisling is nu in balbezit. Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Kleine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
chiptiu - Islamiska Staden 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiptiu 45%, Islamiska Staden 55%.
chiptiu - Islamiska Staden 1:3

55e minuut.
Tumba geeft een lange en hoge pass. Kreese is nu in balbezit. Marcusson is nu in balbezit. Billysson is nu in balbezit. Billysson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sälle heeft problemen om de bal te vangen. Lindome is nu in balbezit. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindome is nu in balbezit. Lindome draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiptiu 25%, Islamiska Staden 75%.
chiptiu - Islamiska Staden 1:3