Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inte öster galaxy city
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Garnemark is nu in balbezit. Philipsson onderschept slim de pass. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennysson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skoglund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlgren schiet op doel. Wastå probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dietmarsson is nu in balbezit. Dietmarsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Gjuse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennysson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inte öster 62%, galaxy city 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
inte öster - galaxy city 0:0

62e minuut.
Gudmunsson rent richting de bal. Carlgren onderschept slim de pass. Carlgren passt de bal met de wreef. Klavemyr is nu in balbezit. Klavemyr schiet op doel. Elmander bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
inte öster - galaxy city 1:0

65e minuut.
Rosenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wargh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dennisson. Wargh roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wargh kan niet meer verder spelen. Malm komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Forsberg trapt de bal weg van het doel. Gudmunsson speelt de bal door. Daar is Philipsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennysson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rosenberg geeft een lange en hoge pass. Gudmunsson kan de bal niet met de borst controleren. Gudmunsson passt de bal zonder na te denken. Bennysson rent richting de bal. Bennysson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inte öster 51%, galaxy city 49%.
inte öster - galaxy city 1:0