Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HJ Stalet FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Hubertsson onderschept slim de pass. Hubertsson geeft een lange en hoge pass. Ronaldsson speelt de bal door. Frejdig is nu in balbezit. Frejdig draait met de bal, schiet en ... Tobiasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Wadenbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wadenbrandt speelt de bal door. Westlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurman onderschept slim de pass. Bjurman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ronaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Brömsen verovert de bal door een tackle van achteren. Ingelfeldt is nu in balbezit. Von Brömsen onderschept slim de pass. Von Brömsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bjurman is nu in balbezit. Bjurman met een sublieme pass. Pallinder is nu in balbezit. Frejdig verovert de bal door een tackle van achteren. Frejdig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HJ - Stalet FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJ 63%, Stalet FC 37%.
HJ - Stalet FC 0:1

48e minuut.
Bjurman kopt de bal weg. Götstam rent richting de bal. Götstam geeft een hoge lob. Von Brömsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Brömsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Tobiasson trapt de bal weg. Kempe met een sublieme pass. Von Brömsen rent richting de bal. Von Brömsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Frejdig passt de bal in één keer door. Ernstsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernstsson probeert naar een medespeler te passen. Bjurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurman schiet op doel. Tobiasson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJ 55%, Stalet FC 45%.
HJ - Stalet FC 0:1
HJ