Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swesom Fc alexander 1:00
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ising geeft een hoge lob. Ruuna rent richting de bal. Ruuna passt de bal met de wreef. Karlén is nu in balbezit. Karlén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swesom Fc - alexander 1:00 0:1

3e minuut.
Ising raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sundin komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Karlén rent richting de bal. Karlén probeert naar een medespeler te passen. Orvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orvarsson geeft een lange en hoge pass. Emanuelsson kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swesom Fc 71%, alexander 1:00 29%.
Swesom Fc - alexander 1:00 0:1

46e minuut.
Ruuna probeert naar een medespeler te passen. Karlén bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede rent richting de bal. Ekman is nu in balbezit. Ekman schiet op doel. Sippalainen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Emanuelsson geeft een hoge lob. Inworp. Brorsson met een snelle inworp. Karlén heeft problemen om de bal te vangen. Karlén schiet op doel. Lundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schaffer met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruuna de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Grahn geeft een lange en hoge pass. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ekman krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Taube met een sublieme pass. Zettergren rent richting de bal. Zettergren passt de bal in één keer door. Burman rent richting de bal. Burman met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swesom Fc 55%, alexander 1:00 45%.
Swesom Fc - alexander 1:00 0:1