Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alexander 1:00 Swesom Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Tulling kopt de bal weg. Ekman kan de bal niet met de borst controleren. Pålsson is nu in balbezit. Ekman rent richting de bal. Ekman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zettergren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulling bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulling passt de bal met de wreef. Ekman is nu in balbezit. Ekman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
alexander 1:00 - Swesom Fc 0:1

22e minuut.
Wrede is nu in balbezit. Pålsson onderschept slim de pass. Pålsson passt de bal zonder na te denken. Ekman rent richting de bal. Ekman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alexander 1:00 - Swesom Fc 0:2

30e minuut.
Lindgren speelt de bal door. Karlén rent richting de bal. Karlén probeert naar een medespeler te passen. Ruuna rent richting de bal. Ruuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alexander 1:00 - Swesom Fc 1:2

37e minuut.
Edwardsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pålsson is nu in balbezit. Pålsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Emanuelsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orvarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karlén rent richting de bal. Karlén geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexander 1:00 57%, Swesom Fc 43%.
alexander 1:00 - Swesom Fc 1:2

52e minuut.
Jonson met een harde bal richting middenveld. Karlén kopt de bal weg. Wallmofeldt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruuna is nu in balbezit. Ruuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orvarsson neemt de hoekschop. Lundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Von Sydow geeft de bal voor. Ising bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekman maakt een afschuwelijke overtreding. Ekman krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Karlén onderschept slim de pass. Von Sydow verovert de bal door een tackle van achteren. Von Sydow speelt de bal door. Ekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pålsson rent richting de bal. Jonson onderschept slim de pass. Wrede rent richting de bal. Ekman rent richting de bal. Ekman haalt uit met een fantastische trap. Sippalainen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexander 1:00 56%, Swesom Fc 44%.
alexander 1:00 - Swesom Fc 1:2