Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalet FC harlösa bk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.1
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Bergort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sandh de bal. Sandh geeft de bal voor. Skoglund is nu in balbezit. Skoglund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh is nu in balbezit. Ingelfeldt onderschept slim de pass. Skoglund is nu in balbezit. Skoglund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Wadenbrandt de bal. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wadenbrandt. Skoglund raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skoglund kan niet meer verder spelen. Björck komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Kevinsson kopt de bal weg. Daar is Ingelfeldt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandh rent richting de bal. Sandh draait met de bal, schiet en ... Wadenbrandt probeert de bal aan de voet te houden. Duckmarck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén passt de bal zonder na te denken. Kevinsson probeert naar een medespeler te passen. Frejdig is nu in balbezit. Frejdig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalet FC 44%, harlösa bk 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stalet FC - harlösa bk 0:0

48e minuut.
Björck onderschept slim de pass. Sandh bereikt de bal nog maar net als eerste. Björck bereikt de bal nog maar net als eerste. Björck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalet FC - harlösa bk 0:1

52e minuut.
Bjurman verovert de bal door een tackle van achteren. Bjurman passt de bal met de wreef. Frejdig rent richting de bal. Frejdig draait met de bal, schiet en ... Schelin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Björck verovert de bal door een tackle van achteren. Sandh bereikt de bal nog maar net als eerste. Björck is nu in balbezit. Björck haalt uit met een fantastische trap. Nyström probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Schaffer rent richting de bal. Schaffer geeft een hoge lob. Ernstsson kopt de bal weg. Ehn rent richting de bal. Ehn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Björck is nu in balbezit. Björck schiet op doel. Gren kopt de bal weg. Gren rent richting de bal. Gren geeft een lange en hoge pass. Duckmarck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ingelfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh verovert de bal door een tackle van achteren. Sandh passt de bal met de wreef. Björck bereikt de bal nog maar net als eerste. Björck haalt uit met een fantastische trap. Duckmarck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sandh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingelfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingelfeldt geeft een hoge lob. Sandh geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalet FC 61%, harlösa bk 39%.
Stalet FC - harlösa bk 0:1