Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harlösa bk Stalet FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Bjurman rent richting de bal. Bjurman passt de bal in één keer door. Frejdig rent richting de bal. Bjurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ernstsson geeft een hoge lob. Ingelfeldt kopt de bal weg. Daar is af Ugglas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjurman rent richting de bal. Bjurman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
harlösa bk - Stalet FC 0:1

6e minuut.
Gren onderschept slim de pass. Gren geeft een lange en hoge pass. Sandh is nu in balbezit. Sandh haalt uit met een fantastische trap. Duckmarck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
harlösa bk - Stalet FC 1:1

14e minuut.
Wadenbrandt rent richting de bal. Skoglund verovert de bal door een tackle van achteren. Ingelfeldt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skoglund is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ehn komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hedrén probeert naar een medespeler te passen. Gren is nu in balbezit. Met opzet legt Ronaldsson zijn tegenspeler op de grond. Gren moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gren kan niet meer verder spelen. Thuresson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harlösa bk 39%, Stalet FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
harlösa bk - Stalet FC 1:1

47e minuut.
Ingelfeldt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thuresson met de inworp. Sandh is nu in balbezit. Sandh geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Bjurman met een sublieme pass. Frejdig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén begaat een overtreding. Hedrén krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehn probeert naar een medespeler te passen. Hedrén is nu in balbezit. Hedrén passt de bal met de wreef. Ehn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Viggosson rent richting de bal. Viggosson probeert naar een medespeler te passen. af Ugglas met een sublieme pass. Skoglund is nu in balbezit. Skoglund haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
harlösa bk - Stalet FC 2:1

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wadenbrandt met een snelle inworp. Kevinsson met een sublieme pass. Frejdig is nu in balbezit. Frejdig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harlösa bk 38%, Stalet FC 62%.
harlösa bk - Stalet FC 2:1