Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carpe Diem HJ
4-5-1 test Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Eddiesson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Westlin rent richting de bal. Westlin geeft een hoge lob. Ottosson is nu in balbezit. Ottosson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Westlin is nu in balbezit. Ljung verovert de bal door een tackle van achteren. Ljung met een sublieme pass. Grundel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundel draait met de bal, schiet en ... Tobiasson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Hajas geeft de bal voor. Frithiofsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Frithiofsson geeft een hoge lob. Ottosson is nu in balbezit. Ottosson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carpe Diem - HJ 0:1

30e minuut.
Tobiasson trapt de bal weg van het doel. Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson passt de bal zonder na te denken. Zetterström is nu in balbezit. Zetterström geeft de bal voor. Tobiasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hubertsson geeft een hoge lob. Hjelm kopt de bal weg. Arvhage heeft problemen om de bal te vangen. Ottosson rent richting de bal. Ottosson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carpe Diem - HJ 0:2

42e minuut.
Kempe probeert de bal met de borst te controleren. Kempe probeert naar een medespeler te passen. Sörensson speelt de bal door. Ottosson is nu in balbezit. Ottosson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carpe Diem - HJ 0:3

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tobiasson trapt de bal weg. Ljung kopt de bal weg. Kempe heeft problemen om de bal te vangen. Kempe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carpe Diem 44%, HJ 56%.
FC Carpe Diem - HJ 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carpe Diem 38%, HJ 62%.
FC Carpe Diem - HJ 0:3