Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alexander 1:00 man utd 2015
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Klungelig pakt Nyholm de bal. Nyholm passt de bal zonder na te denken. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. af Geijerstam schiet op doel. Sippalainen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alexander 1:00 - man utd 2015 0:1

8e minuut.
Ingelsten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kronwall geeft een lange en hoge pass. Ising rent richting de bal. af Geijerstam onderschept slim de pass. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Kronwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronwall geeft een hoge lob. Klungelig pakt af Geijerstam de bal. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. Jonson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hugdahl verovert de bal door een tackle van achteren. Hugdahl passt de bal in één keer door. Wrede rent richting de bal. Nyholm is nu in balbezit. Nyholm schiet op doel. Sippalainen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexander 1:00 56%, man utd 2015 44%.
alexander 1:00 - man utd 2015 0:1

55e minuut.
Ising is nu in balbezit. af Geijerstam onderschept slim de pass. Jonson is nu in balbezit. af Geijerstam onderschept slim de pass. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. Sippalainen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Karlén rent richting de bal. Wahlstedt onderschept slim de pass. Wrede tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wahlstedt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kronwall wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Weinstock speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Duvarp de bal onder controle te krijgen. Lyngstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlén is nu in balbezit. Karlén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lyngstad rent richting de bal. Kronwall heeft problemen om de bal te vangen. Kronwall passt de bal met de wreef. af Geijerstam rent richting de bal. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
alexander 1:00 - man utd 2015 0:2

70e minuut.
Karlén passt de bal met de wreef. Flinta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lyngstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuna draait met de bal, schiet en ... Rahm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Wahlstedt speelt de bal door. Hugdahl is nu in balbezit. Lindgren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lindgren krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Wahlstedt is nu in balbezit. Ruuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuna met een sublieme pass. Karlén is nu in balbezit. Karlén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alexander 1:00 - man utd 2015 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexander 1:00 52%, man utd 2015 48%.
alexander 1:00 - man utd 2015 1:2