Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carpe Diem Stalet FC
4-5-1 test Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Inworp. Ernstsson met de inworp. Bjurman geeft een lange en hoge pass. Frejdig bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejdig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Grundel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljung rent richting de bal. Ljung probeert naar een medespeler te passen. Filipsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipsson schiet op doel. Duckmarck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Kevinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevinsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Frejdig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolandsson geeft de bal voor. Grundel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carpe Diem - Stalet FC 1:0

37e minuut.
Arvhage passt de bal zonder na te denken. Ljung heeft problemen om de bal te vangen. Ljung passt de bal zonder na te denken. Grundel rent richting de bal. Grundel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carpe Diem - Stalet FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carpe Diem 49%, Stalet FC 51%.
FC Carpe Diem - Stalet FC 2:0

48e minuut.
Hjelm rent richting de bal. Hjelm geeft een lange en hoge pass. Grundel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundel draait met de bal, schiet en ... Duckmarck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carpe Diem - Stalet FC 3:0

54e minuut.
Duckmarck neemt vlug de vrije trap. Ljung controleert de bal met de borst. Ronaldsson begaat een overtreding. Ronaldsson krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ingelfeldt probeert de bal met de borst te controleren. Ingelfeldt passt de bal in één keer door. Sörensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejdig verovert de bal door een tackle van achteren. Frejdig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carpe Diem - Stalet FC 3:1

87e minuut.
Duckmarck trapt de bal weg. Ljung kopt de bal weg. Kevinsson heeft problemen om de bal te vangen. Grundel is nu in balbezit. Grundel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carpe Diem 36%, Stalet FC 64%.
FC Carpe Diem - Stalet FC 3:1