Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harlösa bk HJ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Johnson passt de bal zonder na te denken. Hajas is nu in balbezit. Björck verovert de bal door een tackle van achteren. Björck haalt uit met een fantastische trap. Tobiasson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harlösa bk - HJ 1:0

8e minuut.
Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson geeft een lange en hoge pass. Elofsson kan de bal niet met de borst controleren. Von Brömsen rent richting de bal. Von Brömsen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Westlin is nu in balbezit. Westlin passt de bal in één keer door. Johnson met een sublieme pass. Sandh heeft problemen om de bal te vangen. Sandh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
harlösa bk - HJ 2:0

29e minuut.
Nordström speelt de bal door. Eddiesson rent richting de bal. Björck verovert de bal door een tackle van achteren. Björck haalt uit met een fantastische trap. Tobiasson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
harlösa bk - HJ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harlösa bk 39%, HJ 61%.
harlösa bk - HJ 3:0

48e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Björck rent richting de bal. Sandh is nu in balbezit. Sandh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sandh passt de bal zonder na te denken. Westlin is nu in balbezit. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempe onderschept slim de pass. Kempe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Johnson onderschept slim de pass. Johnson speelt de bal door. Björck bereikt de bal nog maar net als eerste. Björck draait met de bal, schiet en ... Tobiasson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harlösa bk - HJ 4:0

77e minuut.
Sandh passt de bal in één keer door. Johnson rent richting de bal. Johnson met een sublieme pass. Björck rent richting de bal. Björck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harlösa bk 46%, HJ 54%.
harlösa bk - HJ 4:0

HJ