Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ropzpierdol alexander 1:00
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Wrede is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Persbrink. Wrede raakt geblesseerd tijdens het duel. Wrede zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brunosson controleert de bal met de borst. Ruuna is nu in balbezit. Ruuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropzpierdol - alexander 1:00 0:1

28e minuut.
Ruuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk rent richting de bal. Ytter is nu in balbezit. Karlén bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlén schiet op doel. Bjurheden bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eriksson met een snelle inworp. Lindgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattiasson verovert de bal door een tackle van achteren. Mattiasson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Brunosson geeft de bal voor. Persbrink kopt de bal weg. Daar is Lindgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ropzpierdol - alexander 1:00 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropzpierdol 48%, alexander 1:00 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ropzpierdol - alexander 1:00 1:1

53e minuut.
Brorsson geeft een lange en hoge pass. Orvarsson kopt de bal weg. Rosenberg heeft problemen om de bal te vangen. Mattiasson is nu in balbezit. Mattiasson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orvarsson met de inworp. Karlén rent richting de bal. Karlén schiet op doel. Bjurheden probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

57e minuut.
Jonson geeft een lange en hoge pass. Brorsson kopt de bal weg. Ytter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karlén is nu in balbezit. Karlén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ruuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlén is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Falk ... Strafschop! Karlén raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Karlén legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bjurheden bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropzpierdol - alexander 1:00 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropzpierdol 55%, alexander 1:00 45%.
FC Ropzpierdol - alexander 1:00 1:2