Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swesom Fc man utd 2015
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Von Sydow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyholm passt de bal zonder na te denken. Daar is af Geijerstam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Zettervall bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulling verovert de bal door een tackle van achteren. Tulling speelt de bal door. Ekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rahm trapt de bal weg van het doel. Nyholm kopt de bal weg. Hugdahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugdahl geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Von Sydow probeert naar een medespeler te passen. Ekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube draait met de bal, schiet en ... Ekman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swesom Fc 60%, man utd 2015 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Swesom Fc - man utd 2015 0:0

55e minuut.
Nyholm schiet op doel. Na een snelle pass probeert Emanuelsson de bal onder controle te krijgen. af Geijerstam is nu in balbezit. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ... Emanuelsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Ingelsten kopt de bal weg. Wahlstedt kan de bal niet met de borst controleren. Ekman onderschept slim de pass. Taube is nu in balbezit. Taube haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ingelsten probeert naar een medespeler te passen. af Geijerstam is nu in balbezit. Grahn is nu in balbezit. af Geijerstam onderschept slim de pass. af Geijerstam schiet op doel. Lundström bokst de bal weg.

77e minuut.
Grahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjellström rent richting de bal. Fjellström passt de bal in één keer door. Ekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wahlstedt rent richting de bal. Wahlstedt met een sublieme pass. Grahn is nu in balbezit. Wahlstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Wahlstedt geeft een hoge lob. Lundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swesom Fc 67%, man utd 2015 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Swesom Fc - man utd 2015 0:0