Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
man utd 2015 harlösa bk
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bergort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandh rent richting de bal. Sandh geeft een lange en hoge pass. Daar is Skoglund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahm bokst de bal weg. Lyngstad rent richting de bal. Lyngstad geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hugdahl met de inworp. Nyholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyholm geeft de bal voor. af Geijerstam heeft problemen om de bal te vangen. Thunebro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. af Geijerstam is nu in balbezit. af Geijerstam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
man utd 2015 - harlösa bk 1:0

31e minuut.
Duvarp met een snelle inworp. Weinstock controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johnson. Johnson krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ehn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hugdahl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nyholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyholm geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utd 2015 47%, harlösa bk 53%.
man utd 2015 - harlösa bk 1:0

55e minuut.
Ehn probeert naar een medespeler te passen. Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal met de wreef. Bergort rent richting de bal. Bergort draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Duvarp de bal. Wahlstedt is nu in balbezit. Sandh begaat een overtreding. Sandh krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ehn verovert de bal door een tackle van achteren. Ehn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nyholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utd 2015 53%, harlösa bk 47%.
man utd 2015 - harlösa bk 1:0